LEGJOBB FÉRFI PARFUMOK – 2022 BESTSELLEREI

 LEGJOBB FÉRFI PARFUMOK – 2022 BESTSELLEREI

Nincs olyan univerzálisan alkalmazható szabvány, mint például a 19. századi Sevres-szabvány, amely meghatározná, mely parfümök jók, jobbak vagy akár a legjobbak. Egy adott illatról azonban rengeteg olyan tulajdonság vagy információ van, aminek köszönhetően egy bizonyos besorolásnak, értékelésnek vethető alá. Mivel azonban ez elég fáradságos munka, érdemes márkás és eredeti parfümökkel támogatni az üzletek által kiadott különféle szakmai rangsorokat.

Adatok, amelyek segítenek megközelíteni az adott parfümben rejlő lehetőségeket, beleértve a piacra dobó márkát, a debütálás évét, a megalkotó parfümőrt vagy előadókat, az illatok esszenciális anyagok koncentrációjával kifejezett erősségét, a tökéletesen kiegyensúlyozott összetételt összetevők, afrodiziákum tartalom, divatirányzatok, vagy melyek a legkelendőbb férfi parfümök?

A legnépszerűbb márkák - legjobb férfi parfümök

A fenti kritériumok mindegyikét figyelembe véve kísértésbe eshetünk, hogy megjelöljük egy adott szezon legjobb férfi parfümjét, vagy megjósoljuk 2022 slágerillatát.

A választás azonban a legjellegzetesebb, legeredetibb, márkás, hosszú távú tekintélyt élvező márkák közül történik. Egyesek már évtizedek óta működnek, és többnyire az exkluzív divat- vagy rövidáruiparból, néha az autóiparból származnak, mások több száz éve jöttek létre, és a kezdetektől parfümmárkaként működtek.

A világelsők között olyan gyártók találhatók, mint a Chanel, Yves Saint Laurent, Lancome, Givenchy, Giorgio Armani, Hugo Boss, Hermes, Lacoste, Emporio Armani, Prada, Paco Rabanne, Jean-Paul-Gaultier, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, Montblanc , Mercedes - Benz, Viktor & Rolf, Abercrombie & Fitch, Calvin Klein, Christian Dior, Chloe, Versace.

Vezető parfümkészítők

A híres, legszebb férfi parfüm egy műalkotás és tökéletes parfümipari mesterség, amelyet a parfümőrök évszázadok óta fejlesztettek ki. Ez a szakma gyakran apáról fiúra, lányra vagy tanítványokra száll, így nemzedékeken át folyamatosan.

Az illatszeripar elismert nevei között olyan élő vagy halott alkotók találhatók, mint Jacques Cavallier, Michela Girarda, Jean Patou, Lorenzo Villoresi, Thierry Wasser, Edmond Roudnitska, Dominique Ropion, Jacques Polge, Alberto Morillas, Pierre-Francois Pascal Guer, Francis Camail, Michel Almairac és Ernest Beaux.

Számít a parfüm erőssége?

Függetlenül attól, hogy 2022 vagy 1922 trendjeiről beszélünk, a parfüm ereje időtlen marad, kulcsfontosságú összetevője. Többek között érezhetővé, jellegzetessé és tartóssá teszi a férfi illatokat.

A legerősebb ízek a parfümkivonatok (Extrait de Parfum). A bennük lévő illatos olajok koncentrációja akár 40-60% is lehet. Erősség tekintetében a parfümök következnek (Parfum). Ebben az esetben a koncentrációk 10-30% körül ingadoznak.

Következő a két legnépszerűbb és legkelendőbb illatkategória. Ezek illatosított vizek (Eau de Parfum), 8-15 százalékos tartalommal. kivonatok és toalettvíz 4-15 százalékos tartalommal. éteri.

A díj végét a kölni vizek (Eau de Cologne) és a frissítő vizek (Eau Fraîche) teszik teljessé. Az előbbiek csak 2-5 százalékosak. olajkoncentráció. A frissítő vizekben még kevesebb, 1-3 százalék van belőlük. erő. Ez nem jelenti azt, hogy ezeket a parfümkategóriákat alá kellene becsülni. Egyszerűen tökéletesek olyan alkalmakra, amikor nem az illat a fő hangsúly, és csak finom háttérnek kell lennie.

A teljes igazság az afrodiziákumokról a parfümökben

A parfüm bestseller státusza a gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhetően is elérhető, amelyek aromás afrodiziákumként hatnak. Ezek az anyagok az emberi erogén zónákat stimulálják, amikor kapcsolatba kerülnek velük, mintha feromonokkal érintkeznének. A testhőmérséklet emelkedik, a szív egyre hevesebben kezd verni, és a képzelet olykor zűrzavaros gondolatokat sugall.

A hatékony afrodiziákumként ismert készítmények közé tartozik többek között a fahéj, a fehér pézsma, a tuberózsa vagy mások – az agavé, a keleti szantálfa, a gyömbér, a jázmin és a vanília.

Top – a legjobb férfi parfümök AD 2022

Az alábbi rangsor olyan eredeti és márkás férfi illatokra vonatkozó ajánlásokat tartalmaz, amelyek 2022-ben fognak megjelenni a parfümpiacon. Találkozzunk tehát a legjobbak legjobbjaival:

Paco Rabanne Phantom

Ez egy újabb férfi illat 2022-re, amelynek szokatlan csomagolása lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik. De az üveget robotnak stilizálják, ami okostelefonhoz is csatlakoztatható. Tökéletes parfüm azoknak a férfiaknak, akik nem csak a gyönyörű illatot, hanem az eredeti férfi kütyüket is értékelik. A bot belsejében olyan jegyek találhatók, mint az alma, a földes jegyek, a pacsuli, a levendula, a füst, a citromhéj, a vanília és a vetiver.

Jean Paul Gaultier Škandál Pour Homme

Ez egy igazán királyi eau de toilette, igazán királyi flakonnal, lenyűgöző koronával. A luxust és az eleganciát kedvelő uraknak fog tetszeni. Keleti-fás illata olyan összetevőkből származik, mint a zsálya, mandarin, tonkabab, karamell és vetiver.

Összefoglalva – melyik illatot válasszunk 2022-ben?

Ha a 2022-es év legjobb férfi parfümjeiről van szó, a fenti rangsornak köszönhetően az egyéni elvárások és preferenciák alapján nem lehet túlságosan problémás kiválasztani őket. Bevált, globális slágereket ajánlunk, és a bennük található illatok leírásának köszönhetően könnyen megtalálhatjuk azt, ami szívünkhöz, karakterünkhöz közel áll.

karakterünkhöz kölz áll.

 FÉRFI PARFUMOK