Véleményünk a Baccarat Rouge 540 parfümről és néhány ok, amiért annyira szeretjük ❤️

 Véleményünk a Baccarat Rouge 540 

 Csak néhány illat van, amely ikonná vált az évek során. Például egy ilyen Chanel No. 1, CK One vagy Mugler Angel valószínűleg mindenki számára ismert, akit legalább egy kicsit is érdekel a parfümök világa. Az elmúlt években ezek közé az ikonok közé került a Baccarat Rouge 540 parfüm is, amelyet a szakemberek és a nagyközönség is a valaha készült legjobb parfümök egyikének tartanak. "Bók illatként" emlegetik, amiért mindenki dicsérni fog és beleszeret. Mivel itt is találhat alternatívát ennek az egyedi parfümnek, a LuxParfem.sk oldalon szeretnénk részletesebben is bemutatni Önnek. Mitől lett olyan népszerű ez a parfüm?
Egy parfüm, amellyel mindig bókokat kapsz
A Baccarat Rouge 540 illatot a francia Maison Francis Kurkdjian parfümőr alkotta meg a Baccarat – egy francia luxuskristálygyártó – alapításának 250. évfordulója alkalmából. Az illat megalkotásakor a kristály szépsége és előállítási folyamatának poétikája ihlette meg.
Csak néhány tucat palack jelent meg az eredeti kiadásban. Csak nagyszerű kritikák után M.F. Kurkdjian úgy döntött, hogy az illatot az állandó kínálatába foglalja. Ezért tartozik az ún niche parfümök – azaz olyan parfümök, amelyeket eredetileg nem kereskedelmi termékként gyártanak. Gyártásukhoz a legkiválóbb alapanyagokat használják fel, és alkalmasak az igényes vásárlók számára.
Mitől olyan dicséretes ez a parfüm? A mi szempontunkból ez 3 alapvető tulajdonság: hosszú élettartam, intenzitás és kiváló aromák kombinációja. Az összetevők kombinációja igazán vonzónak, kifinomultnak és kényelmesnek tűnik. Mindig kellemes benyomást kelt, ezért lesz sikeres ez a parfüm, megmosolyogtat, és bókokat kap.


Hogyan képzeljük el a legjobban a Baccarat Rouge 540 parfüm illatát?


A Baccarat Rouge 540 a virágos-keleti parfümcsaládba tartozik. Ez a romantikus illat a jázmin és a sáfrány éteri jegyeivel nyit. Fokozatosan lágyabbá válik, és a borostyán akkordok és cédrus fás keverékévé válik. A keveréket a parfüm kellemes alapjához öntjük - ásványgyanta és frissen vágott cédrus.
A válogatott aromák teljes keveréke viszonylag tartós és kiváló intenzitású. Lassan felszabadít egyfajta poétikát, amely kecsességet ad az illat viselőjének. Egész nap hűségesen vele marad, és mindenkit lenyűgöz.
Baccarat rouge 540 utánzat


Miért szeretjük a Baccarat Rouge 540-et?

 
Az illata nem halványul el könnyen. Több órán keresztül a bőrön marad. Reggelente csak néhány permetezésre van szüksége a pulzuspontokra, és mindenki, aki arra jár, egész nap érezni fogja az illatát.
Tényleg intenzív. Kiváló silage (a parfümériában használt francia szó, amely alapvetően az illat illatjegyét fejezi ki). A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a parfüm használat után intenzív és gyönyörű illatú.
Bár ez egy olyan illat, amely mindig felkelti a környezet figyelmét, egyáltalán nem tűnik agresszívnek. Éppen ellenkezőleg – pozitív, energikus és kellemesen vonzó.
Vonzó és univerzális. Nem túl édes, nem túl sötét, nem túl friss – csak „éppen jó”. Nagyon széles népcsoport kedveli.
Sokan nem tulajdonítanak ekkora jelentőséget a parfümnek. Az illatok pszichológiája azonban másként látja. Pusztán a megjelenésed, a ruháid és még az illatod alapján az emberek már az első mondat kimondása előtt véleményt alkothatnak rólad. Szeretnél frissnek és energikusnak tűnni? Nyújtsa ki a könnyű citrusos illatot. Vagy szeretnél egy kis romantikát vinni a mindennapjaidba? Reggelente használj édesebb és melegebb parfümöt.
Milyen lesz az illata a Baccarat Rouge 540 egy példányának használata után? Pozitív energiát fogsz sugározni, enyhe romantikával, luxussal és egyediséggel. Kellemes, meleg, ugyanakkor vonzó és kissé titokzatos hatással leszel az emberekre. Ne felejtsd el, hogy a környezeteden kívül elsősorban magad fogod érezni az illatot. A reggel választott parfüm ezért nagyban befolyásolhatja hangulatát és viselkedését.
Nem biztos benne, hogy egy uniszex parfüm megfelelő-e az Ön számára? Meg fogjuk győzni az ellenkezőjéről
A Baccarat Rouge 540 az uniszex parfümök közé tartozik. Bár az ember azt gondolhatja, hogy ez az ő hátránya, valójában az ellenkezője. Az uniszex parfümök csak semleges aromákat tartalmaznak, amelyek se nem túl nőiesek, se nem túl férfiasak – egyszerűen valahol középre esnek. Nagyon letisztultan vannak megalkotva, így sem túlzott gyengédség, sem hivalkodó férfiasság nem kerül beléjük mesterségesen. Egy ilyen parfümnél nem fog veled előfordulni, hogy az ellenkező nemnek nem tetszene – mert például túl édes és gyengéd lenne, vagy éppen ellenkezőleg, elviselhetetlenül férfias lenne.
 

Hol vásárolhatok Baccarat parfümöt?


Válaszd az eredetit vagy az Alternatívat?Mi éri meg jobban? Az eredeti palack Baccarat Rouge 540 ára jelenleg* 360 €-tól 70 ml-ért.** Mivel naponta csak keveset kell használnia, nagyon sokáig fog tartani. A jó méret-tartósság arány ellenére ez az ár sokak számára indokolatlanul magas lehet.
Ha te is közéjük tartozol, a mi 401Lux Parfümünk Baccarat Rouge 540 Alternative áll az Ön rendelkezésére, illata szinte teljesen megegyezik az eredetivel. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, és kivételesen hosszú élettartamú és intenzitású. Nálunk 3 ml-es, 30 ml-es, 50 ml-es, 100 ml-es kiszerelésben és igazán kedvező áron beszerezheti. Ha nem biztos abban, hogy a parfüm megfelel-e Önnek, kezdésként rendelhet egy kis mintát. Azonban véleményünk szerint ez az illat annyira nagyszerű és kellemes, hogy nagyon valószínűtlen, hogy nem fog tetszeni.
Baccarat